kvadrat_New York Design29
eksklusivt design

New York Design29

New York Design 29 glasvægge anvendes, hvor ønsket om en glasskillevæg i et eksklusivt design og New York stilen er i højsædet.

CE-mærkede dørprofiler

tager hensyn til arkitektens og kundens æstetiske ønsker om smalle profiler uden unødige lister og samlinger. Som navnet antyder er sprosserne kun 29 mm brede – det smalleste profil i markedet, der giver den færdige væg et smukt og slankt design med markerede linjer og skarpe kanter, der på den måde giver væggen et helhedsudtryk som et støbejernsvindue.

Alle INNGLASS® døre og vægge kan leveres efter specielle mål og udformninger efter ønske.

Ved hjælp af et specialudviklet beslag kan Innglass døre og glasvægge monteres uden synlig fastgørelse og uden elastiske fuger.

Alle profiler produceres i Danmark

i ekstruderet aluminium, og leveres med en eksklusiv pulverlakeret sort strukturoverflade. New York Design29® lagerføres i Ral 9011 glans 30 struktur (Sort), men kan også leveres i andre Ral farver efter ønske.

Vi har både gennemgående profiler og dæksprosser. Med de gennemgående profiler får du de ægte eksklusive felter med et stykke glas i hvert felt, der kan opbygges i felter af ca. 450/500 x 650/700 mm. alt efter ønske og vægdimension. Med denne løsning er det nemt at udskifte glas i de enkelte felter, hvis der går en rude itu. Dæksprosserne er velegnede til f. eks. brus og bad samt til lyd.

Glasfalsen er beregnet til 6 mm hærdet floatglas eller 6,38mm lamineret sikkerhedsglas u-klassificeret – alt efter kundens ønsker.

New York Design 29 glasskillevæge kan opbygges med både enkelt- og dobbeltfløjede døre, der begge både kan være som sidehængte døre og som skydedøre.

New York Design 29 med dæksprosser er velegnet til brus og bad, idet sprosserne monteres med en specialtape på ydersiden af glasset, så det er let at anvende en svaber indvendigt.

New York Design 29 udmærker sig, ligesom de øvrige produkter i INNGLASS® sortimentet, ved at være nemme at samle og montere. Systemet er modulært, således at alle elementer kan adskilles igen og flyttes hvis det ønskes. Konceptet er opbygget til at imødekomme brugernes ønsker til kvalitet, design, rengøring og vedligeholdelse. Systemets unikke opbygning er efter princippet ”keep it simple”, hvilket gør det intuitivt, hurtigt og nemt at montere, og derved også økonomisk med et lavere tidsforbrug.