kvadrat_Glasvægge
Informationer til

Installatører

Vækst din forretning og bliv en del vores netværk af stærke installatører, der både tæller glarmestre, tømrere og entreprenører.
Systemets unikke opbygning er efter princippet ”keep it simple”, hvilket gør det intuitivt, hurtigt og nemt at montere, og derved også økonomisk med et lavere tidsforbrug. Vi leverer præfabrikeret efter mål direkte til din kunde – hurtigt og nemt at samle – og ingen tilskæring på pladsen der kræver både tid og mere rengøring.

Tekniske data m.m.

Produktet er CE-mærket.
INNGLASS®: profiler i ekstruderet aluminium, med anodiseret overfladebehandling i lagtykkelse 10 my.
INNGLASS® New York Design 29: profiler i ekstruderet aluminium, med eksklusiv pulverlakeret overflade i 80 my, i Ral 9011 glans 30 struktur (Sort), men kan også leveres i andre Ral farver efter ønske.
Lydprøvninger foretages af Delta Århus. Øvrige test udføres i samarbejde med Teknologisk Institut Danmark. 5 års garanti. Alt leveres præfabrikeret i sikker emballage.
Det hele leveres komplet med alle lister, gummi, beslag, låsekasser o.s.v. – og med i pakken følger bits der passer til de medfølgende pinolskruer.
Glas leveres med efter aftale, og der er endvidere mulighed for tilkøb af lydbundslister, dørpumpe m.m.
Vi har udviklet et skræddersyet kalkulationsværktøj til vores installatører, der gør det hurtigt og nemt at beregne både dine kostpriser og dine salgspriser og tilbud til dine kunder.