kvadrat_Glasvægge
unikt design

Døre & glasvægge

INNGLASS® CE-mærkede dørprofiler fremstår i et unikt design, hvor der er taget hensyn til arkitektens og kundens æstetiske ønsker om smalle profiler uden unødige lister og samlinger. Ved hjælp af et specialudviklet beslag kan INNGLASS® døre og glasvægge monteres uden synlig fastgørelse og uden elastiske fuger, uanset om de er monteret som glasvægge eller monteres i faste vægge.

Alle profiler produceres i Danamark i ekstruderet aluminium og leveres som standard i naturanodiseret overflade 10 my, men kan også leveres pulverlakeret i Ral farve efter nærmere aftale. Gummilister leveres sort eller grå efter aftale.

Vi er lagerførende i standarddøre, der måler 895 mm i bredden og 2093 mm i højden. Dørene er både venstre- og højrehængt, og kan leveres fra dag til dag. Alle døre leveres som standard med flotte og solide låsekasser, og der er mulighed for at tilvælge lydbundsskinne og dørlukker. Alle INNGLASS® døre og vægge kan leveres efter specielle mål og udformninger efter ønske.
INNGLASS® sortimentet udmærker sig ved at være nemme at samle og montere. Systemet er modulært, således at alle elementer kan adskilles igen og flyttes til andet sted i f.eks. et erhvervslejemål hvis dette ønskes efterfølgende. Konceptet er opbygget til at imødekomme brugernes ønsker til kvalitet, design, rengøring og vedligeholdelse. Systemets unikke opbygning er efter princippet ”keep it simple”, hvilket gør det intuitivt, hurtigt og nemt at montere, og derved også økonomisk med et lavere tidsforbrug.
Glasfalsen kan optage op til 17 mm. sikkerhedsglas u-klassificeret – alt efter kundens ønsker. Glas monteres med lodrette samlinger som stødes sammen om klar siliconeliste som mellemlæg.