New York Design29®


New York Design29® er det helt nye glasvægssystem fra Innglass – og som navnet antyder er sprosserne i systemet kun 29 mm. brede. Alle profiler fremstilles i ekstruderet aluminium og det er således helt unikt at man kan komme ned i så smalle sprosser.

New York Design29®, er ligesom de øvrige Innglass produkter udviklet ud fra en grundide om 4 parametre: Kvalitet – design – konkurrencedygtig pris – kort leveringstid.

New York Design29® kan leveres med meget kort varsel – i specielle tilfælde fra dag til dag.

New York Design29® Aluminiumprofiler lagerføres pulverlakeret i sort struktur overflade, men kan også leveres i andre farver og overflader efter ønske.

Ud over (formentlig) at have de smalleste profiler på markedet, udmærker New York Design29® systemet sig ligesom de øvrige produkter i Innglass sortimentet, ved at være modulært således alle elementer kan adskilles igen og flyttes hvis det ønskes. Ligeledes er det nemt at udskifte glas i de enkelte felter hvis der går en rude itu.
Alle glas kan leveres i 6mm. hærdet glas eller 6,38mm. lamineret sikkerhedsglas – alt efter kundens ønske.

INN GLASS® glasvægge og glasdøre er udviklet på baggrund af mere end 40 års erfaring på glasmarkedet og er et CE-mærket system som bygger på enkelthed og høj kvalitet hvilket gør det meget konkurrencedygtigt på såvel kvalitet som design og pris.

Såfremt det ønskes kan dwg fil af systemet rekvireres på: mail@innglass.dk
New York Design29® glasvægge anvendes hvor ønsket om en glasskillevæg i et eksklusivt design er i højsædet.

New York Design29® glasvægge opbygges i felter af ca. 450/500 x 650/700 mm. alt efter ønske og vægdimension. Med markedet smalleste profilsystem giver sprosserne på kun 29mm. den færdige væg et smukt og slankt design med markerede linier og skarpe kanter der på den måde giver væggen et helhedsudtryk som et støbejernsvindue.

Med et patenteret system er disse vægge meget nemme at samle og montere. New York Design29® glasvægge kan opbygges med enkelt- og dobbeltfløjet døre henhv. Sidehængte døre og som skydedøre.

Glasfalsen er beregnet til 6mm. hærdet floatglas eller 6,38mm. lamineret floatglas u-klassificeret til modulopbygning. Glas kan om nødvendigt udskiftes hurtigt og nemt.

New York Design29® lagerføres i Ral 9011 glans 30 struktur (Sort), men kan også leveres i andre Ral farver efter ønske. Levering på max. 8 dage fra ordre.
Køb ny