Glasvægge


Innglass NF fuldglasvægge (No Frame) leveres I mange forskellige varianter, alt efter ønske og behov, og anvendes bl.a. til kontorer, skoler, institutioner møderum etc.

Alle vægge leveres med personsikkerhedsglas, og kan alt efter krav til væggene leveres med lyddæmpende glas, dekorationsglas, indbrudssikkert glas, og brandhæmmende glas. Alle Innglass profiler er udviklet så de kan bygges sammen uanset hvilken profiltype der anvendes.

Innglass fuldglasvægge med slanke profiler i kanterne uden profilsamlinger lodret mellem glassene.

Fuldglasvægge er glasvægge, hvor glassene stødes sammen om et transparent mellemlæg i stedet for lodrette sprosser hvilket giver optimal lysgennemgang. En fuldglasvæg er ideel til steder hvor der ønskes optimal åbenhed og gennemsigtighed.

Rengøring og vedligeholdelsesomkostninger bringes på et minimum.

Gennem de senere år er anvendelse af fuldglasvægge til kontormiljøer vokset markant og nyere undersøgelser har vist at åbne kontorlandskaber er kommet for at blive med de fordele som transparens, åbenhed og fleksibilitet giver til et moderne kontormiljø.

Af erfaring ved vi at der ikke er 2 kontorer som har samme krav og ønsker til deres arbejdsplads.

I tæt samarbejde med arkitekter og øvrige rådgivere er Innglass med til at sikre bygherren netop den type glasvæg slutbrugeren ønsker med hensyn til korrekt design og funktion.

Med over 40 års erfaring i glasbranchen er Innglass den rette partner når der skal vælges glas og besluttes hvilken glastype som kan bruges i det enkelte tilfælde.

Glasvægge kan leveres med forskellige glastyper, i forskellige farver og udformninger, ligesom dekorations, og afdækningsfolier er med til at give væggene det rette udtryk til for gavn for arbejdsmiljø og til glæde for såvel medarbejdere og arbejdsgivere.

Endvidere anvendes glasvægge hvor der er krav til en diskret rumadskillelse til møderum m.m. til f.eks. lyddæmpende glasvægge og brandsikringsglas.
Køb ny