Døre


Innglass dørprofiler fremstår i et nyt og unikt design, hvor der er taget hensyn til arkitektens ønsker om smalle profiler uden unødige lister og samlinger. Ved hjælp af et patenteret beslag kan Innglass døre og glasvægge monteres uden synlig fastgørelse og er ligeledes uden elastiske fuger, uanset om de er monteret som glasvægge eller monteres i faste vægge.
Ovenstående betyder at Innglass døre og vægge kan afmonteres og flyttes til andet sted i f.eks. et erhvervslejemål hvis dette ønskes efterfølgende. Innglass systemet er patenteret, er registeret som varemærke, og er endvidere CE-mærket.

Døre lagerføres i standardmål og kan leveres fra dag til dag. Systemet lagerføres i naturanodiseret overflade 10 my. Kan også leveres pulverlakeret.

Døren leveres som standard med lås, og kan som tilbehør leveres med lydbundskinne og dørlukker.

Alle INN GLASS® døre og vægge kan leveres efter specielle mål og udformninger efter ønske.

INN GLASS® døre og vægge leveres som standard i naturanodiseret overflade, men kan leveres pulverlakeret i Ral farve efter nærmere aftale.

Gummilister leveres i sort eller grå efter aftale.

Glas monteres med lodrette samlinger som stødes sammen om klar PVC-liste som mellemlæg.

Dette betyder at INN GLASS® døre og vægge kan afmonteres og flyttes til andet sted i f. eks et erhvervslejemål hvis dette ønskes efterfølgende

INN GLASS® døre og vægge monteres hurtigt og enkelt med god økonomi og konkurrencedygtige priser til følge.

INN GLASS® døre og vægge leveres til egen montage, men såfremt det ønskes monterer vi gerne.

Døre kan leveres på standardmål – 900 x 2100 mm. indenfor 8 dage.
Køb ny